vrijgezellenfeest-utrecht

Vrijgezellenfeest utrecht

organiseer een onvergetelijk vrijgellenfeest in utrecht

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

vrijgezellenfeest-utrecht-1

VRIJGEZELLENFEEST utrecht

Zoek je een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Utrecht? Zoek niet verder. Wij organiseren dit graag voor jullie.


Utrecht staat ook wel bekend als de Domstad en heeft een sfeervol centrum met mooie grachten, vele hofjes, kerken, musea, kroegjes en restaurants. Een ideale stad om een vrijgezellenfeest te vieren. Wij hebben dan ook een mooi en gevarieerd aanbod in Utrecht.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod voor vrijgezellenfeesten in Utrecht, maak je keuze, vraag informatie aan of boek direct.

bekijk het aanbod
robert-vrijgezellenfeest
Wat een gaaf spel, met mooie verschillende spelelementen. Echt heel leuk! Als vrijgezellenfeest is het zeker iedereen aan te raden.
Robert

De leukste activiteiten voor jullie vrijgezellenfeest

hangover_citygame-1

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest wordt je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.
escape-the-city

Escape the City

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

The Wedding Game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.

Vanaf € 15,00 p.p.
sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

THE HUNT

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONZE VRIJGEZELLENFEESTEN:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geslaagd vrijgezellenfeest!
We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk. Iedereen was erg enthousiast!
Luuk van Rinsum
Originele activiteit
Wat was het gister leuk! Echt een fantastisch spel voor ons vrijgezellenfeest en natuurlijk prachtig weer.
Evelien Bleeker
Wat een beleving
Wat een gaaf spel, met mooie verschillende spelelementen. Echt heel leuk! Als vrijgezellenfeest is het zeker iedereen aan te raden.
Robert
tranen gelachten
The Wedding Game was fantastisch! Precies een goede combinatie tussen spel en fantastische foto opdrachten. We hebben tranen gelachen!
Michelle
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Gespecialiseerd in groepsuitjes zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

SPEEL MET OF ZONDER BEGELEIDING

Vrijgezellenfeest maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen. 

KIES VOOR EEN

ONVERGETELIJK VRIJGEZELLENFEEST

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Ook last-minute boekingen mogelijk

met mooi weergarantie!

neem contact met ons op >>

vrijgezellenfeest-vrouwen-001-1