The Elimination Game Een spannende escape game op locatie
Nieuwe uitjes
Stieviep
Nieuwe uitjes
02/22/2024
2 min
0

The Elimination Game: Een spannende escape game op locatie

02/22/2024
2 min
0

Ook dit jaar staat hij op de planning: het jaarlijkse bedrijfsuitje. Jij weet als geen ander dat het elke keer weer een flinke uitdaging is om een gezellig en origineel bedrijfsuitje te organiseren. Een uitje waardoor iedereen van hun stoel geblazen wordt – van de nieuwkomers tot de doorgewinterde collega's! Zoek je iets unieks dat nog niemand binnen het bedrijf heeft gedaan? Dan is The Elimination Game echt iets voor jullie! 

Wat is The Elimination Game?

The Elimination Game is een meeslepende escape game geïnspireerd door populaire series als The Hunger Games en Squid Game. Deze ultieme escape room verzorgen wij van begin tot eind op jullie gewenste locatie. The Elimination Game is een belevingsspel die spanning & actie brengt en bovenal heel veel lol! Jullie groep gaat in subteams met elkaar de bloedstollende strijd aan, waarin jullie uitgedaagd worden om samen te werken en creatief te denken.

7-beproevingen-in-the-elimination-game

The Elimination Game van Liz Events biedt een spannend avontuur, superleuk voor jullie volgende bedrijfsuitje! Of je nu een jubileum viert, een bedrijfsfeestje opvrolijkt of gewoon op zoek bent naar een toffe teambuilding of coaching activiteit, dit spel is perfect. Het mooie is dat iedereen z'n verborgen talenten op een verrassende manier kan laten zien!

Hoe werkt het spel?

Jullie worden ontvangen op de afgesproken locatie door onze vaste acteur en spelbegeleiding. De mysterieuze setting zet direct de toon: hier staat iets tofs te gebeuren! De deelnemers worden in subteams meegenomen naar hun tafel, waar slechts een grote box en schemerlamp het podium domineren.

The Elimination Game begint! In een serie van beproevingen nemen jullie het tegen elkaar op. Jullie worden spelenderwijs getest op creatief denken, behendigheid en probleemoplossend vermogen. Het doel is om als laatste team over te blijven. Geëlimineerde teams krijgen de kans om na een extra opdracht weer terug te keren in de game! 

momo-in-the-elimination-game

MOMO verschijnt op verschillende momenten in the game en zet de Freeze fase in. Beweegt iemand toch? Dan heeft dat gevolgen voor je team! Blijf op je hoede want de 'geheime missie' kan het spel ieder moment op zijn kop zetten. Durft jouw team risico's te nemen en komen jullie als overwinnaars uit deze spannende escape game?

Wat anderen vinden van The Elimination Game

De voorgaande spelers zijn laaiend enthousiast over The Elimination Game! Dennis beschrijft het als een uitdagende game met escape-room vibes en veel variatie, waarbij je niet alleen snel moet handelen maar ook goed moet samenwerken om vooruit te komen. Christien voegt toe dat The Elimination Games een spannend en vernieuwend spel is, boordevol leuke en uitdagende games die iedereen op het puntje van hun stoel houdt.

Kortom, The Elimination Game staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij teamwork, snelle besluitvorming en plezier maken centraal staan. Iets waar nog jaren over gesproken wordt! Daar wil je vast wel meer over lezen? 

Ga naar The Elimination Game of neem contact met ons op! Het team van Liz Events denkt graag meer om er voor jullie een top uitje van te maken!

Reacties
Categorieën