escape the city stadspel
Nieuwe uitjes
Lisanne Kuilman
Nieuwe uitjes
06/08/2022
1 min
0

Vier nieuwe uitjes, nu te boeken

06/08/2022
1 min
0

Vier nieuwe uitjes zijn nu te boeken bij Liz Events. Deze citygames zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, afdelingsuitje, vriendenuitje of familie uitje. Ze vinden plaats, zoals de naam al zegt, in de stad maar kunnen ook gespeeld worden in een dorp of grote wijk.

Met een citygame kan je de stad die je bezoekt op een andere manier leren kennen. Je wordt als groep opgedeeld in teams, waardoor er al snel een strijd losbarst om de winst. In sommige spellen kan je andere teams onderweg zelfs uitdagen, dwarsbomen of “neerschieten”.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod van 4 nieuwe citygames, maak je keuze, vraag informatie aan of boek direct.

Klik op de plaatjes om meer te lezen:

1. Escape the City

escape-the-city-1

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voordat de klok op 0 staat!

2. The Wedding Game

wedding-game-citygame-2

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.

3. The Hangover Game

the-hangover-game-1

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?


4. Kolonisten Citygame

kolonisten-citygame-2

 Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?Reacties
Categorieën