vriendenuitje-liz-events

de leukste vriendenuitjes organiseren

originele uitjes voor jullie vrienden of vriendinnengroep via LIZ EVENTS

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

escape-the-city-vrienduitje

vriendenuitjes

Heb jij de eer om het vriendenuitje te organiseren? Of jullie nou een weekend gaan of een dag, het is altijd leuk om een gezellige activiteit op het programma te zetten. Een teamgame indoors of juist een uitdagend stadsspel in de frisse buitenlucht, staat vaak garant voor  een groot succes tijdens jullie uitje met jullie vriendengroep!

Of je nu met alleen mannen of vrouwen bent of juist met een gemengde groep, wij hebben voor ieder gezelschap, jong of ouder, een leuke uitje!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder ons aanbod aan activiteiten voor vriendenuitjes.

aanbod vriendenuitjes
Hans
Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans

WELKE ACTIVITEIT KIES JIJ VOOR JULLIE VRIENDENUITJE?

hunted-citygame-1

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.
7-beproevingen-in-the-elimination-game

THE ELIMINATION GAME

Een spannend escape game op locatie! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Deze ultieme escape room verzorgen wij van begin tot eind op jullie gewenste locatie.

Vanaf € 37,50 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'
Vanaf € 34,50 p.p.
escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

sherlock-holmes-citygame

SHERLOCK HOLMES

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!
Vanaf € 15,00 p.p.

THE WEDDING GAME

Weet jij de bruiloft te redden in de Wedding Game? Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
escape-room-bedrijfsuitje

Escape room

Jullie hebben 60 minuten de tijd om door middel van het oplossen van raadsels en puzzels, samen te werken, goed te communiceren en logisch na te denken buiten te komen. Gaan jullie de strijd aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.
the-hunt-bedrijfsuitje

SPEEL MET OF ZONDER BEGELEIDING

Een vriendenuitje organiseren, maar te maken met een wat kleiner budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen. 

Beleef een te gek vriendenuitje

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Spontane bui? 

Ook last-minute boekingen mogelijk met mooi weergarantie!