de-leukste-familieuitjes

Op zoek naar een GEZELLIG FAMILIE UITJE?

Familie uitjes voor alle leeftijden regel je bij Liz Events

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

de-leukste-familieuitjes

DE LEUKSTE UITJES MET DE HELE FAMILIE

Een gezellige familiedag heeft vele ingrediënten. Een leuke activiteit, gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje, lekker eten met elkaar en gezellig samenzijn. Misschien duurt het bij jullie niet één dag, maar gaan jullie voor een heel familieweekend?


Voor een originele familieactiviteit ben je vaak op zoek naar iets dat voor alle leeftijden geschikt is. Een activiteit die voor iedereen leuk is om aan mee toe doen en het moet een uitdagend en laagdrempelig uitje zijn. 

the-elimination-game-een-spannende-escape-game-op-locatie

Veel van onze uitjes zijn in meerder teams tegen elkaar en geschikt voor vele leeftijden. Wij zien vaak dat wanneer wij een familie opdelen in teams, dat de strijd al gelijk lost barst. Niemand wil voor elkaar onder doen en niemand wil van elkaar verliezen. 


Ben je benieuwd of de activiteit die jij hebt gevonden wel bij jullie familie uitje past? Bel ons dan gerust en wij helpen je graag. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod van familie uitjes.

AANBOD FAMILIEUITJES
johan
We hebben allemaal erg genoten afgelopen zondag. Wat een leuke en originele manier om de stad eens op een andere manier te ontdekken. Dank voor verzorging van deze fantastische familiedag.

Johan

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN VOOR EEN FAMILIE UITJE:

hunted-citygame-1

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'
Vanaf € 34,50 p.p.
the-elimination-game-logo

THE ELIMINATION GAME

Een spannend escape game op locatie! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Deze ultieme escape room verzorgen wij van begin tot eind op jullie gewenste locatie.

Vanaf € 37,50 p.p.

escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

sherlock-holmes-citygame

SHERLOCK HOLMES

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!
Vanaf € 15,00 p.p.
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.
the-hunt-bedrijfsuitje

SPEEL MET OF ZONDER BEGELEIDING

Een familie uitje organiseren, maar te maken met een beperkter budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen. 

Beleef een fantastisch familieuitje

De leukste familie uitjes boek je bij Liz Events. Ook last-minute boekingen mogelijk

met mooi weergarantie!