niets-is-wat-het-lijkt-groepsspel-1

Niets is wat het lijkt!

een spannend escape Game op locatie  

Logo-niets-is-wat-het-lijkt

escape room meets

de mol

Avontuurlijke teamgame op locatie

Logo-niets-is-wat-het-lijkt

teambuilding activeit

Gegarandeerd een nieuwe ervaring!
Logo-niets-is-wat-het-lijkt

perfect Voor 

grote groepen

30 tot 100 personen 

niets-is-wat-het-lijkt-spelen

Escape game op locatie

Ben je op zoek naar een uitdagend spel voor grote groepen? Betreed de wereld van Niets Is Wat Het Lijkt! Stel je voor: een samensmelting van het concept van de intriges van de mol en een escape room, verrijkt met een innovatieve twist! Gegarandeerd een nieuwe ervaring voor iedereen. Een belevingsspel die jullie bedrijfsuitje, feest of teambuilding event tot een next level brengt!

Tijdens 'Niets Is Wat Het Lijkt!' proberen alle teams zoveel mogelijk puzzels, escaperoom raadsels en opdrachten uit te voeren. Ieder juist antwoord verhoogt de kas, maar fouten maken kost geld. Net als je denkt bij het winnende team te zitten, zet een andere team zijn joker in. En vergeet de mysterieuze groene box niet! Dit geweldige groepsspel blijft spannend tot het einde.


Beleef een spannende avontuur dat je niet snel zult vergeten. Een spel dat jullie team dichter bij elkaar brengt. Liz Events biedt dit unieke uitje exclusief aan in Noord-Holland!

Hoe werkt het?
Sheila de Wit
We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt Liz Events voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit.

Sheila

niets-is-wat-het-lijkt-een-geweldig-groepsspel

Hoe werkt het spel?

Niets Is Wat Het Lijkt! is een uniek spel met een ontelbaar aantal spelelementen. Dit maakt het super geschikt voor grote groepen van 30 – 100 personen. De deelnemers vormen teams van 4 tot 5 spelers. De teams gaan ieder voor zich op de afgesproken locatie op ontdekkingstocht, met als doel om zoveel mogelijk geld in de kas te brengen. 


Via de interactieve 'Niets is wat het Lijkt' app kiest ieder team zijn eigen strategie! Kies je voor fun of kies je tactisch? Kies je een moeilijke opdracht dan levert het meer geld op, heb je het fout dan verlies je ook meer! Durft jouw team een risicootje te nemen of zit je liever het andere team dwars? Wie zet zijn joker in en welk team weet de mysterieuze groene box te openen? Het team dat het meeste geld bij elkaar speelt, is de winnaar van Niets Is Wat Het Lijkt!


Tijdens dit spel word je uitgedaagd om je algemene kennis, talenten en teamvaardigheden volledig in te zetten. De perfecte teambuilding activiteit voor jullie feest of bedrijfsuitje! Met uiteraard een dosis humor voor een onvergetelijk avontuur!

locatie-niets-is-wat-het-lijkt

Het ultieme spel op locatie

Niets Is Wat Het Lijkt! is een ultiem spel die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het bedrijfsfeest in jullie eigen pand, een teambuilding event op locatie of een familiefeest in jullie gekozen horecagelegenheid. 


Qua locatie kun je denken aan een oude kerk, een fort, voormalig fabrieksgebouw of industrieel pand! Een locatie met trappen en gangen en hier en daar een kleinere ruimte maakt de beleving helemaal compleet. Een prachtige horecazaak werkt ook prima of we zetten het spel uit bij één van onze vaste partners!

mystery-box-niwhl

Wij komen naar jullie toe!

Willen jullie dit jaar graag een uitje op locatie? Of het nu jullie eigen locatie is of een zelf geregelde locatie? We bieden Niets Is Wat het Lijkt exclusief aan in heel Noord-Holland.


Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte locatie om er samen met jullie een geweldig Niets is wat het Lijkt - uitje van te maken! Liz Events komt naar jullie toe!

Leuke steden om 'Niets is wat het lijkt!' te spelen

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of teambuilding event. 
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. We bieden deze unieke belevenis exclusief aan in heel Noord-Holland.

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Maak je uitje compleet met een verrukkelijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. Wij werken in Noord-Holland samen met een aantal fantastische locaties!

wat kost 'Niets is wat het Lijkt?'
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

 • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

 • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

 • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

 • Een tof uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd event van te maken.

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

Beleef een uniek avontuur met 'niets is wat het lijkt!'

Pakket Basis

34,50
PER PERSOON (incl btw)
 • Vanaf 30 personen
 • inclusief begeleiding
 • 15+ puzzels
 • Op locatie
 • Duur programma 2 tot 2,5 uur

     Meest geboekt 

pakket uitgebreid

38,50
per persoon (INCL BTW)
  • Vanaf 30 personen
  • inclusief begeleiding
  • 20+ puzzels
  • Op locatie
  • Duur programma 3 tot 3,5 uur 

INCLUSIEF
LUNCH of DINER

62,50
vanaf prijs PER PERSOON (INCL BTW)

Alles uit pakket uitgebreid plus onderstaande:

 • 2 consumpties pp
 • Lunch of diner 
 • Duur programma 4,5 uur