niets-is-wat-het-lijkt-groepsspel-1

Niets is wat het lijkt!

een zinderende Game op locatie - ONTDEK HET ONVERWACHTE -

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

niets-is-wat-het-lijkt-spelen

Niets is wat het Lijkt!

Ben je op zoek naar een zinderende teamgame voor grote groepen? Betreed de wereld van Niets Is Wat Het LijktHet gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'. Een uitdagend spel met een groot aantal opdrachten, variaties en tactiekmogelijkheden. Ultiem voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en teambuilding events.

Tijdens Niets Is Wat Het Lijkt proberen alle teams zoveel mogelijk puzzels, escaperoom raadsels en opdrachten uit te voeren. Elk correct antwoord verhoogt de kas, maar pas op - fouten maken kost geld! Denken jullie het juiste antwoord te weten? Niets is wat het lijkt!..... Verdient jouw team het meeste geld en gaan jullie ervandoor met de eeuwige roem?

Dit is hét ultieme uitje van de Noordkop dat teamwerk, intellect en strategie op de proef stelt! Dé perfecte teambuilding activiteit, maar ook fantastisch in te zetten als onderdeel van een groepsuitje of bedrijfsfeest. 

Hoe werkt het?
Sheila de Wit
We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt Liz Events voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit.

Sheila

niets-is-wat-het-lijkt-een-geweldig-groepsspel

Hoe werkt
Niets is wat het Lijkt?

Niets Is Wat Het Lijkt! is voor groepen van 30 – 100 personen. Een uniek spel waar spelers worden uitgedaagd om hun algemene kennis, inzicht en teamvaardigheden maximaal in te zetten, met een vleug humor en veel plezier! Maar blijf alert want tijd = geld! 


De deelnemers vormen teams van 4 tot 5 spelers. De teams gaan zelf op ontdekkingstocht met als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Via de interactieve 'Niets is wat het Lijkt' app kiest ieder team hun eigen avontuur! Kies je voor fun of kies je tactiek? Iedere juiste oplossing van de uitdagende puzzels en raadsels, brengt steeds meer geld in de pot. 


Wie zet zijn joker in en welk team weet de mysterieuze groene box te openen? Dit geweldige groepsspel blijft spannend tot het einde.

locatie-niets-is-wat-het-lijkt

Het ultieme spel op locatie

Niets is wat het lijkt is een ultiem spel die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsfeest in jullie eigen pand, een teambuilding event op locatie of een familiefeest in jullie gekozen horecagelegenheid. 


Een locatie met trappen en gangen en hier en daar een kleinere ruimte, zoals een oud fabrieksgebouw, industrieel perceel of historisch pand maakt de beleving helemaal compleet. Een prachtige horecazaak werkt ook prima of we zetten het spel uit bij één van onze vaste partners!

 
Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte locatie om er samen met jullie een geweldig Niets is wat het Lijkt - uitje van te maken!

 Liz Events komt naar jullie toe!

mystery-box-niwhl

Wij komen naar jullie toe!

Willen jullie dit jaar graag een uitje op locatie? Of het nu jullie eigen locatie is of een zelf geregelde locatie? Liz Events komt naar jullie toe!


Heb je een leuk uitje gevonden? Neem dan vooral contact met ons op en dan kijken we we samen naar de best mogelijke invulling.

Leuke steden om 'Niets is wat het lijkt!' te spelen

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of teambuilding event. 
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie voor jullie
Niets is wat het Lijkt - uitje!

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag helemaal compleet kunnen maken!

wat kost het?
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

 • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

 • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

 • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

 • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Kies jullie ideale
Niets is wat het Lijkt - uitje!

Pakket Basis

34,50
incl BTW PER PERSOON
 • Vanaf 30 personen
 • Begeleiding ter plaatse
 • 15+ puzzels
 • Op locatie
 • Duur programma 2 tot 2,5 uur
      MEEST GEBOEKT  

pakket uitgebreid

38,50
INCL btw per persoon
  • Vanaf 30 personen
  • Begeleiding ter plaatse
  • 20+ puzzels
  • Op locatie
  • Duur programma 3 tot 3,5 uur 

INCLUSIEF
LUNCH of DINER

62,50
vanaf prijs - INCL BTW PER PERSOON

Alles uit pakket uitgebreid + :

 • 2 consumpties pp
 • Lunch of diner 
 • Duur programma 4,5 uur

Wij willen dit spel graag spelen!

Logo-niets-is-wat-het-lijkt