the-elimination-game-liz-events-1

Op zoek naar een geweldige escape game op locatie?

the elimination game' een unieke belevenis voor grote groepen

uitje-op-locatie

Kies zelf de locatie waar je wilt spelen

teamgame-op-locatie

Te spelen vanaf 12 tot 120 personen

catering

Combineer met lunch of diner

The Elimination Game

Beleef The Elimination Game, een spannende escape game op locatie. Een meeslepend avontuur voor groepen vanaf 12 personen, geïnspireerd door populaire series als 'The Hunger Games' en 'Squid Game'. Liz Events biedt The Elimination Game exclusief aan in Noord-Holland!


The Elimination Game belooft een spannende strijd met 7 eliminatie rondes, waarbij ieders vaardigheden worden getest! Een belevingsspel die spanning & actie brengt en bovenal heel veel lol! Werk samen met je team om in deze geweldige spelshow te blijven!


Liz Events tovert jullie favoriete locatie om tot deze ultieme escape room belevenis! Perfect voor bedrijfsuitjes, jubilea, familiefeesten, groepsuitjes of als teambuilding event! Zoek je iets unieks dat nog niemand eerder heeft gedaan? Dit is jullie kans!

Durven jullie de uitdaging aan?

Hoe werkt The Elimination Game?

GEWELDIG ALS bedrijfsUITJE OF TEAMBUILDING EVENT

Uitdagende escape game
Een heel leuk en spannend spel met een tof verhaallijn. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een uitdagende escapgame met vrienden of collega's.
ricardo-vos
Ricardo
Aanrader als teamuitje

The Elimination Game is een leuk en uitdagend spel! Het idee van een spel spelen op je eigen locatie is ook erg leuk en de aankleding was top geregeld! Zeker een aanrader als teamuitje!

dennis-kager
Dennis
7-beproevingen-in-the-elimination-game

Hoe werkt
THE ELIMINATION GAME?

Jullie worden ontvangen op de afgesproken locatie door onze vaste acteur en spelbegeleiding. De mysterieuze setting zet direct de toon: hier staat iets tofs te gebeuren! De deelnemers worden in subteams meegenomen naar hun tafel, waar slechts een grote box en schemerlamp het podium domineren. 


The Elimination Game begint! In een serie van beproevingen nemen jullie het op tegen elkaar. Jullie worden spelenderwijs getest op creatief denken, behendigheid en probleemoplossend vermogen. Het doel is om als laatste team over te blijven. Geëlimineerde teams krijgen de kans om na een extra opdracht weer terug te keren in de game! Een geweldig spel waar ieders verborgen talenten op een verrassende manier naar boven komen!

Op verschillende momenten verschijnt MOMO in the game en wordt de Freeze fase ingezet. Beweegt iemand toch? Dan heeft dat gevolgen voor je team! Blijf op je hoede want de 'geheime missie' kan het spel elk moment op zijn kop zetten.

Zijn jullie in staat om als overwinnaars uit deze spannende escape game te komen?

Wat zijn de kosten?

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,8

 UIT 5 STERREN

the-elimination-game-van-liz-events-1

Escape game op locatie

The Elimination Game is een ultiem spel die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Een dynamisch uitje waar jullie worden aangemoedigd om samen te werken, effectief te communiceren en het beste in elkaar naar boven te halen. Perfect voor jullie volgende bedrijfsuitje, teambuilding event of een familiefeest of groepsuitje in jullie favoriete restaurant. 

 
Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte locatie om er samen met jullie een  geweldig uitje van te maken!

Liz Events komt naar jullie toe!

Leuke steden om The Elimination Game te spelen

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of teambuilding event. 
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZe!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie in Noord-Holland!

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Maak je uitje compleet met een verrukkelijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid.
Wij werken in Noord-Holland samen met een aantal fantastische locaties!

WAT ANDEREN VINDEN:

M. van Oosten

Freelancer

Intens spannende escape room voor onze groep op eigen locatie en leuke interessante puzzels. Ben lang niet meer zo fanatiek geweest!!!
T. Lier, PostNL

Channel manager

Een gaaf spel waar je met teamwork je tegenstanders kunt verslaan! Gebruik je verstand en wees slimmer dan je collega’s!
T. Hodgson, Calco

Online Marketeer

Écht een spannende escaperoom die je met een grote groep kunt doen! Een funquiz waarbij je op het puntje van je stoel zit!!
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

 • Persoonlijke service: Liz Events is een dynamisch team die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!
 • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, teambuilding events, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen.
 • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden citygames en originele groepsspellen op locatie, met en zonder begeleiding.
 • Een uniek uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken. 
escapegame-op-locatie

The Elimination Game

Daag jezelf en je team uit om de intelligentie, vastberadenheid en samenwerking te tonen die nodig zijn om The Elimination Game te overleven. Een onvergetelijke teambuildingervaring en leuk voor iedereen!!


Durf jij met je vrienden, collega's of familieleden de uitdaging aan te gaan? Boek nu en ervaar de ultieme escape room op locatie!


te spelen vanaf 14 jaar

Beleef het ultieme escape avontuur!

Tot 24 personen

900,-

 pakket prijs (INCL BTW)

 • Vanaf 12 personen
 • We komen naar jullie toe
 • Inclusief begeleiding en acteur
 • Duur programma 2,5 uur
      MEEST GEBOEKT  

25 personen of meer

37,50

per persoon (INCL BTW)

  • Vanaf 25 personen
  • We komen naar jullie toe
  • Inclusief begeleiding en acteur
  • Duur programma 2,5 uur

INCLUSIEF
LUNCH of DINER

67,50
vanaf prijs PER PERSOON (incl btw)
 • Vanaf 25 personen
 • Op afgesproken locatie 
 • Lunch of diner 
 • Duur programma 4,5 uur