Ontdek Niets Is Wat Het Lijkt! een avontuurlijk spel voor grote groepen!
Nieuwe uitjes
Stefanie
Nieuwe uitjes
05/02/2024
2 min
0

Ontdek: Niets Is Wat Het Lijkt! een avontuurlijk spel voor grote groepen!

05/02/2024
2 min
0

Ben jij op zoek naar tof uitje voor een jullie bedrijf of grote groep? Een beleving die gegarandeerd een nieuwe ervaring is voor iedereen! Duik in de wereld van Niets Is Wat Het Lijkt! Een avontuurlijke teamgame met de intriges van de mol gecombineerd met de uitdagingen van een escape room, verrijkt met een innovatieve twist.

Niets Is Wat Het Lijkt! is het nieuwste aanbod van Liz Events! Een uniek en avontuurlijk concept, speciaal ontworpen voor grote groepen vanaf 30 personen. Hét perfecte recept voor jullie bedrijfsuitje, feest of teambuilding event!

uniek-groepsspel-niets-is-wat-het-lijkt

Wat kun je verwachten?

Tijdens Niets Is Wat Het Lijkt! stort elk team zich op het oplossen van diverse spellen, raadsels en opdrachten verdeeld over de locatie. Bij ieder onderdeel krijg je de keuze: Ga je voor een makkelijke of een moeilijke vraag? Hebben jullie de 4-sterren vraag goed? Dan brengt dat meer geld in de pot! Maar kijk uit: heb je het fout dan verlies je ook meer.

Wat wordt jullie tactiek? Ga je voor de lol of wil je gewoon winnen? En wat doen de andere teams? Wie zet zijn joker in en welk team weet de Mystery box te openen? NIWHL blijft spannend tot het einde! Het team dat aan het einde van het spel het meeste geld in de pot heeft, wordt bekroond tot winnaar van Niets Is Wat Het Lijkt!

In het kort

  • Escape Room meets De Mol
  • Van 30 tot 200 personen
  • Per team 4 tot 5 spelers
  • Inclusief enthousiaste spelbegeleiding
  • + interactieve ‘Niets Is Wat Het Lijkt’- app.
  • + vele soorten uitdagende games (verschillen in complexiteit)

niets-is-wat-het-lijkt-een-geweldig-groepsspel

Locatie

Je speelt het waar je maar wilt, zolang de locatie maar groot genoeg is. Denk aan ruimtes met trappen, lange gangen, extra kamers en geheime hoeken. Perfect voor het smeden van complotten en het fluisteren van geheimen. Dit groepsspel biedt Liz Events exclusief aan in Noord-Holland. Van Den Helder tot Amsterdam.

bedrijfsuitje-niets-is-wat-het-lijkt

Heb jij nou zelf zo'n toffe locatie in Noord-Holland en wil je activiteitenaanbod vergroten? Neem dan ook zeker even contact met ons op!

Waarom ‘Niets Is Wat Het Lijkt!’

Team Building: Dit spel brengt teams dichter bij elkaar en bevordert de onderlinge band. Verborgen talenten van de deelnemers komen op onverwachte momenten naar boven!

Het ultieme groepsavontuur: Ideaal voor grote groepen die zin hebben in iets anders dan de standaard teambuilding en boven alles gewoon een hoop lol willen maken.

Flexibel en volledig verzorgd: We komen naar jullie toe en verzorgen dit spel van A tot Z. Heb je advies nodig dan zoeken we samen naar een mooie plek. Combineer Niets Is Wat Het Lijkt! met een heerlijk diner voor een onvergetelijk en origineel uitje!

Boek dit avontuur nu!

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie plek in "Niets Is Wat Het Lijkt!" te reserveren. Ervaar zelf waarom dit spel snel een favoriet wordt voor iedereen die de uitdaging aandurft. Pak je geheime notebook erbij en zet je schrap, want in dit spel is echt niets wat het lijkt!

Voor meer informatie en boekingen, bezoek onze website en ontdek hoe jullie dit unieke concept kunnen ervaren!

Reacties
Categorieën