escape-the-city-citygames

Zin in een fantastische Escape the city Tour?

Los de raadsels van Dr. Crypto op in Escape the City

12 - 1.000+ PERSONEN

Ben je met een kleine of grote groep? Alles is mogelijk.

ONTDEK JOUW STAD

Ontdek de leukste plekjes van de stad van jouw keuze.

PERFECTE TEAMBUILDING

Speel in teams tegen elkaar en ga de strijd aan.
escape-the-city

ESCAPE THE CITY

In het stadsspel Escape the City ga je de strijd aan met Dr. Crypto. Hij is gesignaleerd in jullie stad en heeft meerdere mensen gegijzeld! Dr. Crypto houdt ze verspreid over de stad vast in hermetisch afgesloten virtuele kamers. Aan jullie de taak om de gijzelaars proberen vrij te krijgen door de cryptische aanwijzingen van Dr. Crypto op te lossen. 


In deze outdoor escape game gaat het bevrijden van de gijzelaars natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met behulp van een tablet/telefoon moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk aanwijzingen verzamelen, terwijl je de stad ontdekt, om de gijzelaars te bevrijden. Welk team haalt het meeste prijzengeld op en wordt tot de absolute winnaar uitgeroepen?


Een geweldige activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden en familie uitjes! Grote pluspunt is dat het spel overal en in iedere stad te spelen is. 

Hoe werkt het?
johan
WE HEBBEN ALLEMAAL ERG GENOTEN AFGELOPEN ZONDAG.
WAT EEN LEUKE EN ORIGINELE MANIER OM DE STAD EENS OP EEN ANDERE MANIER TE ONTDEKKEN. Mede dankzij het stadsspel 'Escape the city' hebben we een FANTASTISCHE FAMILIEDAG gehad!

Johan, familiedag

Liz-Events-EscapetheCity

Hoe WErkt het?

Je gaat op pad met een opgeladen telefoon om zoveel mogelijk locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gijzelaars zijn. Door rond te lopen kun je meer informatie en hints verkrijgen. Jullie hersenen worden flink gekraakt en de hints moeten optimaal worden gebruikt om de gijzelaars te kunnen bevrijden uit hun benarde posities.


Ontdek je een gegijzelde? Probeer dan in minder dan een kwartier diens code van de kooi te ontcijferen, dan krijg je extra punten! Kom je er echt niet uit? Dan kun je een hint kopen. Geef je een fout antwoord dan kost het punten! Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en verdient de meeste punten?

Wees snel… de klok tikt…


Kortom een hele leuke en uitdagende activiteit voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, familie uitjes en vriendenuitjes!

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag helemaal compleet kunnen maken!

Waar kan ik Escape the City spelen?

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. Escape the City kan ook in jouw stad gespeeld worden. Neem gerust contact met ons op.

escape-the-city-doe-het-zelf-uitje

NIEUW! DOE HET ZELF VERSIE VAN ESCAPE THE CITY

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen vanaf 15,- pp

Beleef een onvergetelijk uitje

Standaard:

alleen spel

32,50
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Escape the City
 • Begeleiding ter plaatse
 • 2,5 - 3 uur

incl lunch of diner

vanaf 59,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Escape the City
 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch of diner
 • 2,5 - 5 uur
 • Drankjes op nacalculatie
               meest gekozen 

Doe het

zelf

15,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 10 personen
 • Escape the City
 • Spelpakket thuisgestuurd
 • Begeleiding op afstand
 • 1,5 - 2,5 uur


Ben je met minder dan 10 personen? Ga naar onze partner cityadventures.nl


Wij willen Escape the City spelen!

escape-the-city