Nieuws
Lisanne Kuilman
Nieuws
03/25/2019
0 min
0

Escape Room Schagen in de top 10 van Nederland

03/25/2019
0 min
0

Sinds de opening, twee jaar geleden, hebben we bij Escape Room Schagen niet stil gestaan. Inmiddels heeft onze locatie 3 escape rooms, een VR ruimte, diverse citygames en een escape game die op locatie kan worden gespeeld. In oktober 2017 werd Space Lab, onze eerste escape room, uitgeroepen tot Escape Room van de Maand en sinds april 2018 staat deze Escape Room in de top 10 van Escape Rooms Nederland. Hierop zijn wij natuurlijk zeer trots.

Vanaf het begin was het doel om bij de top van Nederland te behoren en dat doen we nu zeker! Ook zijn we in Schagen de eigenaar van de Lekkerste escape room van Nederland, want in The Chocolate Factory mag ook echt gesnoept worden. Wie wil dat nou niet? Alle escape rooms in Schagen zijn te spelen in het Nederlands en het Duits. En The Chocolate Factory kan zelf is in het Engels worden gespeeld. Beide rooms zijn in niveau aanpasbaar, waardoor ze geschikt zijn voor jong en oud, van beginner tot escape room junkie. Iedereen is welkom.

Nieuwsgierig geworden naar de escape rooms of één van de andere activiteiten van Escape Room Schagen neem dan snel een kijkje op onze website of bel naar 0224 422 123 voor meer informatie.

Reacties
Categorieën