the-hunt-citygame-1

Speel de super spannende citygame The Hunt!

weet jij van de radar te verdwijnen?

6 - 1000+ PERSONEN

Ben je met een kleine of grote groep? Alles is mogelijk.

ONTDEK JOUW STAD

Ontdek de leukste plekjes van de stad van jouw keuze.

PERFECTE TEAMBUILDING

Speel in teams tegen elkaar en ga de strijd aan.
the-hunt-citygame

The Hunt 

Kan jij van de radar verdwijnen? Zorg dat je uit handen blijft van de hunters, tijdens de super spannende citygame The Hunt.


Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Met deze citygame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef? Winnen de Hunters of de overvallers?


Een geweldige teambuilding activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden en familie uitjes! Grote pluspunt is dat het spel overal en in iedere stad te spelen is. 

Hoe werkt het?
suzan
Wij hebben de ballen uit ons broek gelachen en gingen helemaal op in het spel. Verstoppen in de bosjes of onder auto's, niets was ons te gek. Hunted in optima forma!
Suzan
hunted-citygame

Hoe werkt het?

De groep wordt opgedeeld in teams van 5 tot 6 personen. Elk team heeft een hoofdtelefoon waarop het speelveld (de stad) te zien is. Hierop zie je een plattegrond van de stad met daarop de kluizen en personages. Als criminelen moet je zoveel mogelijk kluizen zien te kraken en daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar tegelijkertijd wel uit handen zien te blijven van de hunters.


Ben je een hunter dan is jouw taak om zo snel mogelijk de criminelen op te sporen en ze in de kraag te vatten. Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbrein van de dag. 

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag helemaal compleet kunnen maken!

WAAR KAN IK THE HUNT SPELEN?

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. The Hunt kan ook in jouw stad gespeeld worden. Neem gerust contact met ons op.

escape-the-city-doe-het-zelf-uitje

NIEUW! DOE HET ZELF VERSIE VAN The Hunt

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen vanaf 15,- pp

Beleef een onvergetelijk uitje

Standaard: 

Alleen spel

32,50
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • The Hunt
 • Begeleiding ter plaatse
 • 2,5 - 3 uur

Incl lunch of diner

vanaf 59,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • The Hunt 
 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch of diner
 • Drankjes op nacalculatie
 • 2,5 - 5 uur
        meest gekozen 

Doe het

zelf

15,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 10 personen
 • The Hunt
 • Spelpakket thuisgestuurd
 • Begeleiding op afstand
 • 1,5 - 2,5 uur


Ben je met minder dan 10 personen? Ga naar onze partner cityadventures.nl


Wij willen The hunt spelen!

the-hunt-citygame-2