sherlock-holmes-citygame

Voor één dag detective zijn in Sherlock Holmes

speel deze spannende citygame en los het moordmysterie op!

6 - 1000+ PERSONEN

Ben je met een kleine of grote groep? Alles is mogelijk.

ONTDEK JOUW STAD

Ontdek de leukste plekjes van de stad van jouw keuze.

PERFECTE TEAMBUILDING

Speel in teams tegen elkaar en ga de strijd aan.
de-leukste-familieuitjes

LOS ALS EEN ECHTE SHERLOCK HOLMES DE MOORD OP

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Een levensechte Cluedo-puzzel die feestgangers scherp houdt. Sherlock Holmes is het perfecte uitje voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus!


Een leuke teambuilding activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden en familie uitjes! Grote pluspunt is dat het spel overal en in iedere stad te spelen is.

Hoe het werkt?
marieke
WE WAREN NOG GEEN 10 MINUTEN BEZIG EN HET BESPIONEREN BEGON AL ;) HILARITEIT ALOM NATUURLIJK. WIJ ALS VRIENDENGROEP VONDEN HET FANTASTISCH, EEN ECHTE AANRADER.
Marieke
sherlock-holmes-citygame-1

Hoe het werkt?

Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur gewapend met je GPS telefoon door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen en waardevolle informatie over het uiterlijk van de dader.


Vergeet niet alles vast te leggen op de gevoelige plaat – of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Ben je erachter waar de moord is gepleegd? Even een fotootje! Vergeet misdaadromans, CSI en Cluedo. In deze meeslepende Sherlock Holmes-citygame steek je zelf de handen uit de mouwen!


Een eersteklas breinbreker die van elk bedrijfsuitje, jubileum en vrijgezellenfeest een avontuur maakt! Grote pluspunt is dat het spel overal en in iedere stad te spelen is. 

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag helemaal compleet kunnen maken!

WAAR KAN IK SHERLOCK HOLMES SPELEN?

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. Sherlock kan ook in jouw stad gespeeld worden. Neem gerust contact met ons op.

escape-the-city-doe-het-zelf-uitje

NIEUW! DOE HET ZELF VERSIE VAN Sherlock

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen vanaf 15,- pp

Beleef een onvergetelijk uitje

Standaard: 

Alleen spel

32,50
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Sherlock
 • Begeleiding ter plaatse
 • 2,5 - 3 uur

Incl lunch of diner

vanaf 59,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Sherlock
 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch of diner
 • Drankjes op nacalculatie
 • 2,5 - 5 uur
        meest gekozen 

Doe het

zelf

15,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 10 personen
 • Sherlock
 • Spelpakket thuisgestuurd
 • Begeleiding op afstand
 • 1,5 - 2,5 uur


Ben je met minder dan 10 personen? Ga naar onze partner cityadventures.nl


Wij willen Sherlock Holmes spelen!

sherlock