over-liz

Over Liz

Dé uitjes specialist van de Noordkop!

Liz Events

Liz Events is een fullservice evenementenbureau. Dé uitjes specialist van de Noordkop! Liz Events organiseert jullie uitje met zorg, persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, teambuilding events, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en familiedagen. Een leuk en origineel (bedrijfs-) uitje vinden, kost veel tijd en energie. Liz Events helpt je graag deze tijd en energie te besparen!


Ons aanbod is ruim met toffe & originele spellen zoals Niets Is Wat Het Lijkt, The Eliminiation Game, The Hunt en Sherlock. We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!


Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget. Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken. Wij staan voor jullie klaar!


wie zijn wij
lisanne-kuilman-directeur-liz-events

Wie is Liz?

Liz Events is opgericht in 2010 door Lisanne Kuilman. Lisanne = LIZ Events! Maar wie is Lisanne?
Samen met mijn vriend en twee zoons woon ik in de kop van Noord-Holland in ‘t kleine, maar levendige dorpje ‘t Veld. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaresse van Liz Events. Ik ben geboren en getogen in Schagen en daar is Liz Events dan ook gevestigd.

Het idee voor Liz Events is ontstaan vanuit mijn passie voor organiseren en creatief bezig zijn. Ik hou ervan om vanuit niets, iets moois op te bouwen! Van een nieuwe citygame tot innovatieve escape rooms of een leuk spel! De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Sinds 2017 hebben we met Escape Room Schagen een eigen escape room locatie in Schagen, met drie prachtige kamers en een VR ruimte.

Ook hebben we vele nieuwe citygames ontworpen en is het sinds vorig jaar mogelijk om een deel van deze citygames tevens als doe-het-zelf spel te spelen. Dit laatste hebben we gedaan om ook kleine groepen en groepen met een klein budget een heel leuk en kwalitatief goed uitje te bezorgen.


Ik doe dit werk met veel plezier en vanuit plezier helpen we julie heel graag aan een geslaagd uitje! We groeien elk jaar in aanbod en ook het team groeit mee. De komende jaren hebben we weer vele leuke nieuwe dingen op stapel. Wij zijn nog lang niet klaar!!

escaperoom schagen

Team Liz Events

Gelukkig sta ik er niet alleen voor! Bij Escape Room Schagen werken inmiddels 12 spelbegeleiders. Ons Liz Events team is de afgelopen jaren gegroeid met twee office toppers en een online marketeer.


We werken vanuit ons mooie kantoor midden in het centrum van Schagen aan de Rensgars. Heb je vragen of zoek je ondersteuning voor jullie volgende uitje? Loop bij ons binnen of neem contact met ons op! Dan gaan we aan de slag!