UITJESAANBOD liz events

escape-the-city

Escape the City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!
Vanaf € 15,00 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

niets is wat het lijkt!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'

Vanaf € 34,50 p.p.
hunted-citygame-1

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?
Vanaf € 15,00 p.p.
the-elimination-game-logo

THE ELIMINATION GAME

Een spannend escape game op locatie! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Deze ultieme escape room verzorgen wij van begin tot eind op jullie gewenste locatie.

Vanaf € 37,50 p.p.

sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes 

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

The Wedding Game 

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
muzikale-kookworkshop-noord-holland

Muzikale kookworkshop

Deze gezellige avond uit is zeer geschikt voor familie en vrienden, maar ook voor bedrijven of teambuilding. 4 gangen-diner of een shared dining avond, muzikale acts en mogelijkheid tot de chef meehelpen!
Vanaf € 65,00 p.p.
kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

the-hangover-game-1

THE HANGOVER GAME

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?
Vanaf € 15,00 p.p.
doe-het-zelf-uitje-liz-events

Doe het zelf uitje

Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone of tablet en zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart.

Vanaf € 15 p.p.
indoor-uitjes

Indoor uitjes

Organiseer jij een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of familie uitje en zoek je nog een leuke indoor activiteit? Wil je niet afhankelijk zijn van mooi weer en gegarandeerd een onvergetelijk uitje neerzetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Prijs op aanvraag

WAT ANDEREN VINDEN:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geslaagd bedrijfuitje!
Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd bedrijfsuitje gehad. Het spel is erg goed ontvangen en het eten smaakte heerlijk. De begeleiding was top!
Barry Konst, Art of Automation
Bedrijfsuitje - Fundis Services
Wij hebben een hele leuke dag gehad!
Het spel was erg leuk, het weer mooi en de teams redelijk fanatiek, dus zeer geslaagd.
Tessa van Leeuwaarden
Personeelsuitje - Vidomes
"We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit."
Sheila de Wit
Team event - Bergman Clinics
Super bedankt! We hebben het ontzettend leuk gehad en genoten. Heel leuk spel en deze gaan we zeker binnen Bergman verder aanraden."
Shamara Thielman

boek je leukste uitje bij Liz events

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Ook last-minute boekingen mogelijk

met mooi weergarantie!