The Wedding Game - een hilarisch uitje speciaal voor vrouwen

Een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje

6 - 1000+ PERSONEN

Ben je met een kleine of grote groep? Alles is mogelijk.

ONTDEK JOUW STAD

Ontdek de leukste plekjes van de stad van jouw keuze.

PERFECTE TEAMBUILDING

Speel in teams tegen elkaar en ga de strijd aan.
vrijgezellenfeesten

THE WEDDING GAME

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. De ceremoniemeester heeft er een puinhoop van gemaakt. Geen tijd om in tranen uit te barsten want als je niet snel de kok betaald hebben je gasten helemaal geen eten! En, oh nee! De ringen zijn kwijt, de jurk hangt nog steeds bij de stomerij en de fotograaf heeft autopech!


Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. In teamverband ga je de citygame “The Wedding Game” spelen in het centrum van een stad van jullie keuze!

hoe werkt het?
Wat was het gister leuk. Echt een fantastisch spel en natuurlijk prachtig weer.
Evelien Bleeker
wedding-game-citygame-1

Hoe het werkt!

Ren letterlijk door de stad om champagne, taart en alle andere trouwbenodigdheden op tijd te verzamelen. Maar pas op! Je bemoeizuchtige schoonmoeder en die ene jaloerse ex staan klaar om de mooiste dag van je leven te vergallen. Maar de klok tikt door... Wees dus snel en kijk uit voor je tegenstanders!


Tijdens deze avontuurlijke outdoor citygame is het doel om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door het verzamelen van virtuele voorwerpen zoals de ringen, de trouwjurk en de bruidstaart. Ook verdienen jullie veel punten met grappige foto-opdrachten en met het beantwoorden van quizvragen.

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje helemaal compleet kunnen maken!

WAAR KAN IK THE WEDDING GAME SPELEN?

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. The Wedding Game kan ook in jouw stad gespeeld worden. Neem gerust contact met ons op.

escape-the-city-doe-het-zelf-uitje

NIEUW! DOE HET ZELF VERSIE VAN the wedding game

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen vanaf 15,- pp

Beleef een onvergetelijk uitje

Standaard: 

Alleen spel

32,50
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Wedding Game
 • Begeleiding ter plaatse
 • 2,5 - 3 uur

Incl lunch of diner

vanaf 59,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • Wedding Game
 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch of diner
 • Drankjes op nacalculatie
 • 2,5 - 5 uur
        meest gekozen 

Doe het

zelf

15,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 10 personen
 • Wedding Game
 • Spelpakket thuisgestuurd
 • Begeleiding op afstand
 • 1,5 - 2,5 uur


Ben je met minder dan 10 personen? Ga naar onze partner cityadventures.nl


Wij willen The wedding game spelen!

wedding-game-citygame-2