Nieuwe website Liz Events Live
Nieuws
Lisanne Kuilman
Nieuws
11/02/2023
1 min
0

Nieuwe website Liz Events live

11/02/2023
1 min
0

Lang verwacht en sinds vanochtend live met de nieuwe website van Liz Events! In een paar klikken naar de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes. Liz Events heeft een gloednieuw aanbod met toffe & originele spellen zoals 'Niets Is Wat Het Lijkt!' en 'The Elimination Game'.

We bieden naast deze unieke groepsspellen op locatie ook avontuurlijke outdoor Citygames aan als The Hunt, Sherlock en Escape the City en verschillende indoor en Doe-het-zelf-uitjes. Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget.

Niets Is Wat Het Lijkt!
niets-is-wat-het-lijkt-spelen

Een zinderende game op locatie! Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'.

Ga naar Niets Is Wat Het Lijkt! >

The Elimination Game

the-eliminiation-game-groepsspel-op-locatie

Ontdek The Elimination Game, een spannend eliminatie avontuur speciaal ontworpen voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game.

logo-the-elimination-game

Ga naar The Elimination Game >

Liz Events groeit elk jaar in aanbod en ook het team groeit mee. De komende jaren hebben we weer vele leuke nieuwe dingen op stapel. Wij zijn nog lang niet klaar!! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Ontdek op onze vernieuwde website wat we allemaal voor je kunnen doen!

Onze nieuw lizevents.nl 

Reacties
Categorieën