hangover_citygame

the Hangover game - een hilarisch uitje speciaal voor mannen

Voor vrijgezellenfeesten of vriendenweekend

6 - 1000+ PERSONEN

Ben je met een kleine of grote groep? Alles is mogelijk.

ONTDEK JOUW STAD

Ontdek de leukste plekjes van de stad van jouw keuze.

PERFECTE TEAMBUILDING

Speel in teams tegen elkaar en ga de strijd aan.
vrijgezellenfeest-mannen-organiseren

THE HANGOVER GAME

Zoek je een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendenweekend? Speel The Hangover Game. Een combinatie van actie, hilariteit en ontspanning, speciaal voor mannen! The Hangover Game is een avontuurlijke outdoor citygame die je in iedere stad kunt spelen in kleine of grotere groepen. 


Na een legendarisch vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een verse tattoo op je bil. Je bent bovendien een paar tanden en een heleboel euro’s lichter. Niet echt een lekkere binnenkomer als je bruiloft al over anderhalf uur begint! Hoe kom je op tijd en zonder imagoschade bij je eigen trouwfeest aan?

Beleef het in The Hangover Game!

hoe werkt het
robert-vrijgezellenfeest
Wat een heerlijk spel! Eerlijk wij wisten niet wat we moesten verwachten. Maar vielen ervoor dat alles voor ons werd geregeld. En dat was echt fantastisch geregeld! En het spel... hilarisch en helemaal top! Ideale middagactiviteit voor het vrijgezellenfeest.
Rob
hangover_citygame-1

Hoe werkt het?

’s Avonds een vent, ’s ochtends vent. Sprint dus door de stad om zo snel mogelijk, gewapend met je GPS telefoon op zak, ringen, trouwpak en een taart bijeen te krijgen. Je verzamelt met jullie bachelor team zoveel mogelijk virtuele voorwerpen en vergeet niet langs de kapper en tandarts te gaan! Want met zo’n kop kun je zeker geen ja-woord van je aanstaande verwachten!


Houd ondertussen akelige types als je ex-vriendin op veilige afstand en zorg dat je de stripteasedanseres van gisteravond zover krijgt, dat ze de meest pikante foto’s van haar telefoon wist. Of dat allemaal nog niet genoeg is, beantwoord jullie ook nog de typische bruiloftsvragen. Want zeg eerlijk, hoeveel weet jij nou eigenlijk over bruidsboeketten, openingsdansen en huwelijksnachten?

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw vrijgezellenfeest of mannenuitje helemaal compleet kunnen maken!

WAAR KAN IK THE HANGOVER GAME SPELEN?

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. The Hangover Game kan ook in jouw stad gespeeld worden. Neem gerust contact met ons op.

escape-the-city-doe-het-zelf-uitje

NIEUW! DOE HET ZELF VERSIE VAN the hangover game

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen vanaf 15,- pp

Beleef een onvergetelijk uitje

Standaard: 

Alleen spel

32,50
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • The Hangover Game
 • Begeleiding ter plaatse
 • 2,5 - 3 uur

Incl lunch of diner

vanaf 59,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 30 personen
 • The Hangover Game
 • Begeleiding ter plaatse
 • Lunch of diner
 • Drankjes op nacalculatie
 • 2,5 - 5 uur
        meest gekozen 

Doe het

zelf

15,-
incl. btw per persoon
 • Vanaf 10 personen
 • The Hangover Game
 • Spelpakket thuisgestuurd
 • Begeleiding op afstand
 • 1,5 - 2,5 uur


Ben je met minder dan 10 personen? Ga naar onze partner cityadventures.nl


Wij willen the hangover game spelen!

the-hangover-game-1