citygames-via-liz-events

Avontuurlijke outdoor citygames

te boeken bij liz events

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

doe-het-zelf-uitjes-zonder-spelleider

De Leukste citygames

Citygames zijn uitermate geschikt voor een uitje met collega’s, familie of vrienden en vinden plaats, zoals de naam al zegt, in de stad. Onze spellen kunnen overal gespeeld worden, dus wil je het liever in je dorp spelen, dan kan dat ook.

Met een citygame leer je de stad die je bezoekt en elkaar op een nieuwe manier beter kennen. Je wordt als groep opgedeeld in teams, waardoor er al snel een strijd losbarst om de winst. In sommige spellen kan je andere teams onderweg zelfs uitdagen, dwarsbomen of “virtueel vangen”. Een hele leuke en actieve outdoor teambuilding activiteit!

wat-is-een-doe-het-zelf-uitje

hoe werkt het? 

Je kunt de citygames met begeleiding boeken of je kiest voor het  doe-het-zelf spel. Bij het Doe-het-zelf uitje speel je op je eigen smartphone (met 4/5G) per team en zonder spelleider. Wij regelen een uitgezet spelgebied, spelmaterialen, app en spelcode. Jullie regelen de teamindeling, speluitleg en prijsuitreiking. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat jullie een  onvergetelijk interactief uitje beleven op de locatie van jullie keuze!


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod van citygames >>

Aanbod citygames


marieke
We waren nog geen 10 minuten bezig en het bespioneren begon al ;) Hilariteit alom natuurlijk. Wij als vriendengroep vonden het Hunted uitje fantastisch, een echte aanrader.
Marieke

De leukste citygames in de stad van jouw keuze

escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame-1

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.
sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes 

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

Wedding game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.

SLECHT WEER OP DE DAG VAN HET UITJE?

 Is het slecht weer op de dag van jullie uitje? Geen man over boord! Een groot voordeel van een doe-het-zelf uitje is dat je deze op elk gewenst moment kunt starten. Je kunt dus eenvoudig het uitje een uur later of zelfs een week of maanden later spelen. De spelcode blijft geldig zolang deze nog niet door jullie wordt gebruikt.

HOE WERKT EEN DOE-HET-ZELF UITJE?

datum-check-2

Je kiest en reserveert een citygame

Je kiest een citygame uit ons aanbod van doe het zelf uitjes. Bij het reserveren geef je de verwachte speeldatum, het aantal personen en de stad door waarin je wilt spelen.
spelpakket

Wij sturen het spelpakket op

Als de reservering bij ons binnen is ontvang je een bevestiging met factuur. Wij zorgen dat het spel voor jullie wordt klaargemaakt. Zodra we de betaling ontvangen hebben sturen wij binnen een week het spelpakket per post toe.
voorbereiding

Voorbereiden uitje

Je bereidt het uitje voor met behulp van de duidelijke instructies in het spelpakket. Met de handige stap voor stap uitleg kan je niets vergeten. Heb je toch nog vragen? Dan staan wij telefonisch voor je klaar om alles uit te leggen.
onvergetelijk-uitje

Jullie beleven een onvergetelijk uitje

Op de dag van het uitje leg je het spel aan iedereen en deel je de teams in. Waarna jullie in teams de stad in gaan om het spel te spelen. En weet je wat leuk is? Je doet zelf gewoon mee, want alles is zo gemaakt dat jij nog geen vraag of opdracht weet. Als de speeltijd om is verzamelen jullie weer en doe je de prijsuitreiking. Onder het genot van een drankje kunnen jullie dan nog lekker napraten.
fotoalbum

Nagenieten met de uitslag en de foto's

Na afloop van het spel krijg je direct de uitslagen en de gemaakte foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens het uitje toegestuurd met mail. Zo kunnen jullie nog samen lachen en nagenieten van alle belevenissen die op de gevoelige plaat zijn vastgelegd.

WAT ANDEREN VINDEN VAN ONZE
citygames:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
vrijgezellenfeest
We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk!! Iedereen was enthousiast!
Luuk van Rinsum, vrijgezellenfeest 

vriendenweekend

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.
Hans, vriendenweekend
familieuitje
"We hebben met de familie het moordspel Sherlock Holmes gespeeld in Delft. Het is ons erg goed bevallen en de familie vond het een heel leuk spel. Het spel liep als een trein
Tonnie Carton, familieuitje
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Kies voor een

interactieve citygame

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Ook last-minute boekingen mogelijk

met mooi weergarantie!