uitjes-in-haarlem

uitjes in Haarlem

 een ONVERGETELIJK UITJE in Haarlem organiseren

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

Leuke uitjes in Haarlem

Haarlem, stad aan de Spaarne, herbergt veel historie en heeft vele verborgen plekjes. Een leuke en gezellige stad voor één van onze uitjes in Haarlem.


Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wordt nog leuker in Haarlem. Het prachtige oude stadscentrum met de Grote Markt, de vele restaurantjes, mooie historische panden en bruisende pleinen maken van Haarlem een top stad voor een gezellig uitje.


Wil je Haarlem eens van een andere kant zien en beleven? Ga dan voor één van onze citygames. Wil je liever iets binnen doen? Ook hiervoor hebben wij de leukste activiteiten bedacht op toffe locaties in Haarlem, welke naar wens kunnen worden uitgebreid met lunch, diner of een borrel.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder ons totale aanbod van uitjes in Haarlem.

aanbod uitjes in haarlem
marieke
WE WAREN NOG GEEN 10 MINUTEN BEZIG EN HET BESPIONEREN BEGON AL ;) HILARITEIT ALOM NATUURLIJK. WIJ ALS VRIENDENGROEP VONDEN HET FANTASTISCH, EEN ECHTE AANRADER.

Marieke

Aanbod LEUKe UITJES in Haarlem

escape-the-city

Escape The City tour
in Haarlem

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in virtuele afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

the hunt

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in Haarlem te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

sherlock-holmes-citygame

SHERLOCK HOLMES

Het is menens: Haarlem wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!
Vanaf € 15,00 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'

Vanaf € 34,50 p.p.
muzikale-kookworkshop

Muzikale kookworkshop

Deze gezellige avond uit is zeer geschikt voor familie en vrienden, maar ook voor bedrijven of teambuilding. 4 gangen-diner of een shared dining avond, muzikale acts en mogelijkheid tot de chef meehelpen!


Op een prachtige locatie vlakbij Alkmaar.

Vanaf € 65,00 p.p.
logo-the-elimination-game

THE ELIMINATION GAME

Een spannende escape game op locatie voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game.
Vanaf € 37,50 p.p.
kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in Haarlem. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

The Wedding Game 

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
uitjes-op-locatie-organiseren

Liz events

Een leuk en origineel bedrijfsuitje vinden, kost veel tijd en energie. Liz Events helpt je graag deze tijd en energie te besparen en hebben al onze uitjes in Haarlem verzameld in een handig overzicht. Van Escape the City in het centrum van Haarlem tot de zinderende teamgame 'Niets Is Wat Het Lijkt!' op een toffe locatie. Of je nu buiten of binnen een leuk uitje wilt beleven, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk rustig ons complete aanbod van uitjes in Haarlem.


Zit er wat voor jullie tussen waarmee jullie het doel van het uitje kunnen bereiken? Of dit nou teambuilding of gewoon een gezellige dag is, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie en een offerte aan. Wij gaan dan aan de slag om een mooi programma samen te stellen en een goed aanbod te doen dat past bij jullie wensen en budget.


Moet je nog last minute iets leuks regelen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Stuur ons een mailtje, of nog sneller, geef ons een belletje en wij kunnen je direct vertellen wat voor mogelijkheden er nog zijn op korte termijn. We zorgen er dan samen voor dat jullie toch een leuk en goed verzorgd uitje kunnen beleven.

Beleef een tof uitje 
in Haarlem

De leukste groepsuitjes boek je bij Liz Events!
Een spontane bui? Ook last-minute boekingen mogelijk