escaperooms

Ontsnap jij uit een van de top kamers van Escape Room Schagen?

Het leukste Indoor uitje in de kop van Noord-HOlland

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

ESCAPE ROOMS 

Beleef een uniek en spannend uitje bij Escape Room Schagen. Lukt het om met je team binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van onze mooiste kamers? Dit doe je door het oplossen van puzzels en raadsels, logisch na te denken, goed te communiceren en het volgen van het verhaal. Lukt het jullie om de laatste deur te openen binnen de tijd?

Ontsnap aan de realiteit bij de leukste Escape Room van Noord-Holland in Schagen. Een meespelende en uitdagende ervaring voor iedereen die houdt van puzzels, mysteries en teamwork! 


Kies uit drie verschillend escape rooms: Space Lab, The Chocolate Factory of La Casa Dinero VR Game!

escape-room-space-lab-noord-holland-schagen

SPACE LAB | IN DE TOP 10 ESCAPE ROOMS VAN NEDERLAND

Onze escape room Space Lab staat in de top 10 van Nederland en staat bekend om het goede verhaal, one of a kind puzzels en unieke hintsysteem. Ook is deze kamer te spelen in battle vorm. Dit houdt in dat je met twee teams tegelijkertijd de strijd met elkaar kunt aangaan. Welk team is sneller en wint?
escape-room-chocolate-factory-schagen-noord-holland

CHOCOLATE FACTORY  -
DE LEKKERSTE ESCAPE ROOM VAN NEDERLAND

Ben je een echte zoetekauw dan is dit dé Escape Room voor jou. The Chocolate Factory is gebaseerd op het verhaal van Willy Wonka, alleen kom je nu in de wereld van zijn neef Sammy Sweettooth. Deze Escape Room staat bekend om zijn geweldige decor, oog voor detail en het lekkerste van al, er mag echt gesnoept worden. Een super Escape Room voor alle leeftijden!
escaperoomlacasadedinero

LA CASA DE DINERO | SPANNENDE ESCAPE BELEVENIS MET VR

Ons nieuwste avontuur vindt plaats in virtual reality en is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Bij La Casa de Dinero moet je puzzels in Virtual Reality en Real life oplossen om je doel te bereiken. Hoe snel maken jullie de miljoenen euro’s buit?

WAT ANDEREN VINDEN VAN
Escape room Schagen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
absolute aanrader voor teambuilding events
We hebben een onvergetelijk teamuitje beleefd. Verdeeld in twee teams, waren we allemaal vastberaden om te ontsnappen, maar helaas slaagde geen van beide teams erin. Ondanks dat leverde onze intense rivaliteit een buitengewoon spannende en leuke ervaring op. De sfeer was goed, de puzzels waren uitdagend en het enthousiaste personeel maakte het helemaal af. Voor liefhebbers van teambuilding en escaperooms is dit absoluut een aanrader!
Esther Hartog
Geslaagd bedrijfuitje!
Wat een uitdaging! Erg genoten van de spanning en de verhaallijn. Samenwerking is vereist en maakt het echt een teamprestatie. Tips kwamen subtiel en op het juiste moment. Top bedrijfsfeest!
Mirjam van Hilten
Personeelsfeest bij Escape room schagen
Heel leuk personeelsuitje gehad bij Escape Room Schagen. Met als afsluiting een heerlijk 30 gangen Escape menu bij de Smidse in Schagen. Alles was tip verzorgd vanaf de eerste informatieaanvraag tot de dag zelf. Bedankt voor alles!
Claudia Caroll
Beste kinderfeest ooit!
Beste kinderfeestje ooit volgens mijn dochter! Het leek wel of alle meiden een rol in de film The Chocolate Factory hadden. Super leuk was het! 
Yvonne Julsing 

Beleef een uniek en spannend uitje

Escape Room voor 2-3 personen

Per kamer

107,-

SPACE LAB 

THE CHOCOLATE FACTORY

Duur: 60 minuten

          meest geboekt

Escape Room voor 4-7 personen

Per kamer

127,-

Space Lab 

the chocolate factory

Duur: 60 minuten

La Casa de Dinero 2-5 personen

Per kamer

127,-

la Casa de dinero

.

Duur: 75 minuten

Wij willen een Escape Room spelen!

escape-room-space-lab-noord-holland-schagen