lunch-of-diner-bij-je-uitje

Diner games voor bedrijfsfeesten en groepsuitjes

Een spelshow afgewisseld met heerlijk eten en drinken

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

diner-games

DINER GAMES

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie uitje in Noord-Holland en wil je tegelijkertijd ook lekker eten en drinken? Dan hebben wij een aantal hele leuke diner games die hier speciaal voor zijn gemaakt. Bij binnenkomst beginnen we altijd met een drankje en het indelen van de teams. Vervolgens leggen we het spel uit.

Als alle teams er klaar voor zijn, starten we met de eerste ronde, waarna deze is afgesloten wordt het voorgerecht geserveerd. En dit gaat zo verder met het hoofdgerecht en het nagerecht. Na het dessert is de laatste ronde en de finale, waarna we afsluiten met een prijsuitreiking.

Dinergames zijn erg in trek omdat het een goede combinatie is van plezier en lekker eten en drinken. Naast onze dinergames hebben we ook activiteiten die kunnen worden uitgebreid met aansluitend een diner. Het aanbod hieronder laat alleen de echte dinergames zien.

AANBOD DINER GAMES
Sheila de Wit
We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit.

Sheila

Aanbod Diner games

muzikale-kookworkshop-noord-holland

Muzikale kookworkshop

Deze gezellige avond uit is zeer geschikt voor familie en vrienden, maar ook voor bedrijven of teambuilding. 4 gangen-diner of een shared dining avond, muzikale acts en mogelijkheid tot de chef meehelpen!
Vanaf € 65,00 p.p.
the-elimination-game-logo

THE ELIMINATION GAME

Een spannend eliminatie avontuur voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Een unieke escape room op locatie!

Vanaf € 37,50 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'
Vanaf € 34,50 p.p.
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Beleef een geweldige avond uit

met een diner game

De leukste Diner Games boek je bij Liz Events.
Neem contact met ons op en wij gaan aan de slag!