bedrijfsuitje-in-amsterdam

de Leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam

Beleef met jouw collega's een onvergetelijk uitje!

Bekijk ons complete aanbod

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Zoek je een onvergetelijk bedrijfsuitje in Amsterdam? Zoek niet verder. Wij organiseren dit graag voor jullie.


Wij hebben in Amsterdam een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes. Deze spellen zijn te spelen in dat deel van Amsterdam dat jullie aanspreekt. Willen jullie de gezellige Jordaan in met alle kleine kroegjes, het spel spelen rond de mooie grachten tussen het Leidseplein en Rembrandtplein of juist het centrum met de Dam, Rokin, Kalverstraat en de Wallen? Het kan allemaal!


Een erg leuke stad om te verkennen met een uitdagende citygame of om bijvoorbeeld één van onze nieuwste groepsspellen te spelen als 'Niets Is Wat Het Lijkt' en The Elimination Game op een toffe locatie in Amsterdam.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod voor bedrijfsuitjes in Amsterdam, maak je keuze, vraag informatie aan of boek direct.

Sheila de Wit
We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit.

Sheila

DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES IN AMSTERDAM

escape-the-city

Escape the City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!
Vanaf € 15,00 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

niets is wat het lijkt!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'

Vanaf € 34,50 p.p.
hunted-citygame-1

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?
Vanaf € 15,00 p.p.
kolonisten-citygame-1-1

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.
logo-the-elimination-game

THE ELIMINATION GAME

Een spannende escape game op locatie voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game.
Vanaf € 37,50 p.p.
sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes 

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

WAT ANDEREN VINDEN VAN ONZE BEDRIJFSUITJES:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geslaagd bedrijfuitje!
Afgelopen vrijdag hebben we een geslaagd bedrijfsuitje gehad. Het spel is erg goed ontvangen en het eten smaakte heerlijk. De begeleiding was top!
Barry Konst, Art of Automation
Bedrijfsuitje - Fundis Services
Wij hebben een hele leuke dag gehad!
Het spel was erg leuk, het weer mooi en de teams redelijk fanatiek, dus zeer geslaagd.
Tessa van Leeuwaarden
Personeelsuitje - Vidomes
"We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit."
Sheila de Wit
Team event - Bergman Clinics
Super bedankt! We hebben het ontzettend leuk gehad en genoten. Heel leuk spel en deze gaan we zeker binnen Bergman verder aanraden."
Shamara Thielman
the-hunt-bedrijfsuitje

SPEEL MET OF ZONDER BEGELEIDING

Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze 'Doe-Het-Zelf'-uitjes de uitkomst! Dit zijn spellen die je speelt op je eigen smartphone of tablet zonder spelleider. Je kunt dan zelf een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Deze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen. 

over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Beleef een geweldig bedrijfsuitje in Amsterdam

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Ook last-minute boekingen mogelijk

met mooi weergarantie!