uitjes-in-amsterdam

uitjes in Amsterdam

 een ONVERGETELIJK UITJE in amsterdam organiseren

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

leuke-uitjes-in-amsterdam

Leuke uitjes in Amsterdam

Zoek je een gezellig en leuk uitje in Amsterdam? Zoek niet verder. Wij organiseren dit graag voor jullie. Wij hebben een ruim aanbod aan uitjes in Amsterdam. 


Deze spellen zijn te spelen in dat deel van Amsterdam dat jullie aanspreekt. Willen jullie de gezellige Jordaan in met alle kleine kroegjes, het spel spelen rond de mooie grachten tussen het Leidseplein en Rembrandtplein of juist het centrum met de Dam, Rokin, Kalverstraat en de Wallen? Het kan allemaal.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder het aanbod voor uitjes in Amsterdam, maak je keuze, vraag informatie aan of boek direct.

aanbod uitjes in amsterdam
uitjes-op-locatie-organiseren

Liz events

Een leuk en origineel bedrijfsuitje vinden, kost veel tijd en energie. Liz Events helpt je graag deze tijd en energie te besparen en hebben al onze uitjes in Amsterdam verzameld in een handig overzicht. Van Escape the City in het centrum van Amsterdam tot de zinderende teamgame 'Niets Is Wat Het Lijkt!' op een toffe locatie. Of je nu buiten of binnen een leuk uitje wilt beleven, wij hebben een breed aanbod! Bekijk rustig ons complete aanbod van uitjes in Amsterdam.


Zit er wat voor jullie tussen waarmee jullie het doel van het uitje kunnen bereiken? Of dit nou teambuilding of gewoon een gezellige dag is, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie en een offerte aan. Wij gaan dan aan de slag om een mooi programma samen te stellen en een goed aanbod te doen dat past bij jullie wensen en budget.


Moet je nog last minute iets leuks regelen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Stuur ons een mailtje, of nog sneller, geef ons een belletje en wij kunnen je direct vertellen wat voor mogelijkheden er nog zijn op korte termijn. We zorgen er dan samen voor dat jullie toch een leuk en goed verzorgd uitje kunnen beleven.

Nathalie-tevreden-klant
WIJ HEBBEN ESCAPE THE CITY TOUR GESPEELD EN HET WAS SUPER LEUK!! EEN ECHTE AANRADER. WE HEBBEN 1,5 UUR DOOR HET CENTRUM GEREND OM DE GIJZELAARS TE BEVRIJDEN. HET FIT4LADY TEAMUITJE WAS HEEL GESLAAGD. BEDANKT!

Nathalie, Fit4Lady

Aanbod  LEUKe UITJES in Amsterdam

escape-the-city

Escape The City tour
in amsterdam

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in virtuele afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

the hunt

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in Amsterdam te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

sherlock-holmes-citygame

SHERLOCK HOLMES

Het is menens: Amsterdam wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!
Vanaf € 15,00 p.p.
niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'

Vanaf € 34,50 p.p.
logo-the-elimination-game

THE ELIMINATION GAME

Een spannend eliminatie avontuur speciaal ontworpen voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game.
prijs op aanvraag
kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in Amsterdam. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

The Wedding Game 

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Beleef een onvergetelijk uitje 
in amsterdam

De leukste groepsuitjes boek je bij Liz Events! 
Een spontane bui? Ook last-minute boekingen mogelijk