doe-het-zelf-uitje-liz-events

onvergetelijk bedrijfsuitje tegen een lage prijs?

Liz Events biedt speciale arrangementen voor leuke en goedkoope bedrijfsuitjes

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

goedkoop-bedrijfsuitje

leuke en goedkope bedrijfsuitjes

De 'doe-het-zelf' uitje zijn de perfecte oplossing voor jullie uitje met een wat lager budget: 

Een kwalitatief goed uitje, maar 50% goedkoper!


“Kunnen jullie voor ons een leuke activiteit regelen voor ons bedrijfsuitje, met een budget van 40 – 50 euro per persoon, waarbij we ook nog geld overhouden voor een diner met een drankje?''


Deze vraag hebben wij de afgelopen jaren vaak gekregen. Waar we voorheen tot onze spijt moesten aangeven dat dit erg lastig zou worden, kunnen we deze vraag nu met ons vernieuwde concept met een volmondig JA beantwoorden!


De doe-het-zelf uitjes van Liz Events zijn uitermate geschikt voor groepen met wat minder budget. 

aanbod goedkope uitjes


blije-klanten

onvergetelijk uitje

Een leuk uitje waar nog lang over wordt nagesproken
duidelijke-checklist

Duidelijke instructies

Met handige checklist en handleiding in

je mail

goedkoop-uitje

50% goedkoper

Bespaar geld. Gemiddeld 50% goedkoper dan een begeleid uitje.

Het leukste aanbod van goedkope uitjes

escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame-1

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.
sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes 

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

Wedding game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.

Wat anderen vinden:

Wij hebben Escape the City gespeeld in Schagen en het was SUPER LEUK!! Een echte aanrader. We hebben 1,5 uur door het centrum van Schagen gerend om de gijzelaars te bevrijden. Het Fit4lady teamuitje was heel geslaagd. BEDANKT!
Nathalie, Fit4Lady
Kolonisten was echt een superleuk spel! We gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad.
Ria Koster
goedkoop-uitje

Betaalbaar uitje

“Een leuk en kwalitatief uitje voor 15 euro per persoon, hoe kan dat?” Een goedkoop uitje moet geen duurkoop zijn. Daarom is aan de kwaliteit niets ingeboet, de inhoud van de spellen is niet gewijzigd. Echter begeleiding en materialen, dat is waar het verschil vandaan komt.


Met de handige online checklist en handleiding van het spel, kan iemand van jullie organisatie zelf als spelbegeleider optreden. Wij kunnen per telefoon assisteren, mocht dat nodig zijn. Het leuke is dat de gekozen spelbegeleider zelf ook gezellig mee kan spelen. Je maakt gebruik van jullie eigen smartphones, waardoor we geen dure tablets hoeven mee te geven. De cityame speel je via onze app met jullie verkregen spelcode en het plezier kan beginnen! 

Kortom: een klein beetje meer voorbereiding van jullie kant zorgt voor een grote kostenbesparing voor jullie. Wij regelen de rest!

Hoe gaat een doe het zelf uitje in zijn werk?

datum-check-2

Je kiest en reserveert een citygame

Je kiest een citygame uit ons aanbod van doe het zelf uitjes. Bij het reserveren geef je de verwachte speeldatum, het aantal personen en de stad door waarin je wilt spelen.
spelpakket

Wij sturen het spelpakket op

Als de reservering bij ons binnen is ontvang je een bevestiging met factuur. Wij zorgen dat het spel voor jullie wordt klaargemaakt. Zodra we de betaling ontvangen hebben sturen wij binnen een week het spelpakket per post toe.
voorbereiding

Voorbereiden uitje

Je bereidt het uitje voor met behulp van de duidelijke instructies in het spelpakket. Met de handige stap voor stap uitleg kan je niets vergeten. Heb je toch nog vragen? Dan staan wij telefonisch voor je klaar om alles uit te leggen.
onvergetelijk-uitje

Jullie beleven een onvergetelijk uitje

Op de dag van het uitje leg je het spel aan iedereen en deel je de teams in. Waarna jullie in teams de stad in gaan om het spel te spelen. En weet je wat leuk is? Je doet zelf gewoon mee, want alles is zo gemaakt dat jij nog geen vraag of opdracht weet. Als de speeltijd om is verzamelen jullie weer en doe je de prijsuitreiking. Onder het genot van een drankje kunnen jullie dan nog lekker napraten.
fotoalbum

Nagenieten met de uitslag en de foto's

Na afloop van het spel krijg je direct de uitslagen en de gemaakte foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens het uitje toegestuurd met mail. Zo kunnen jullie nog samen lachen en nagenieten van alle belevenissen die op de gevoelige plaat zijn vastgelegd.

WIL JIJ OOK EEN ONVERGETELIJK EN betaalbaar BEDRIJFSUITJE?

the-hunt-bedrijfsuitje