de-leukste-uitjes-op-locatie

de leukste uitjes op locatie

LIZ EVENTS komt naar je toe voor een ONVERGETELIJK UITJE

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

the-elimination-game-een-spannende-escape-game-op-locatie

Uitjes op locatie

Wil je een uitje op locatie of vanaf jullie eigen (bedrijfs-)locatie? Wij hebben een ruim aanbod van binnen en buiten uitjes waar we naar jullie toe komen en een  onvergetelijk uitje neerzetten op locatie! Veel van onze uitjes zijn mogelijk in elke gewenste plaats.

Uitjes op locatie hebben diverse voordelen: Kostenbesparing is een veel gehoorde reden, de catering kan zelf geregeld worden en je hebt niet te maken met zaalhuur. Ook zitten er fiscale voordelen aan bedrijfsuitjes op eigen locatie. Daarnaast is de logistiek een stuk eenvoudiger omdat je geen extern busvervoer nodig hebt. 


Benieuwd naar het aanbod van onze toffe en originele spellen die we op locatie kunnen aanbieden?

aanbod uitjes op locatie 
Hans
Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch uitje gehad.

Hans

DE LEUKSTE UITJES OP LOCATIE

niets-is-wat-het-lijkt-op-locatie

NIETS IS WAT HET LIJKT!

Een zinderende game op locatie. Speciaal voor grote groepen. Het gloednieuwe aanbod van Liz Events, waar mysterie en verbeelding samenkomen in een pakkend groepsspel. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol'
Vanaf € 34,50 p.p.
the-elimination-game-logo

THE ELIMINATION GAME

Een spannend eliminatie avontuur speciaal ontworpen voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Een onvergetelijke escape game op locatie!

Vanaf € 37,50 p.p.
escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voor de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

the hunt

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

sherlock-holmes-citygame

SHERLOCK HOLMES

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!
Vanaf € 15,00 p.p.
kolonisten-citygame-1-1

KOLONISTEN CITY GAME

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

The Wedding Game 

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
mystery-box-niwhl

Wij komen naar jullie toe!

Willen jullie dit jaar graag een uitje op locatie? Of het nu jullie eigen locatie is of een zelf geregelde locatie? Liz Events komt naar jullie toe!


Heb je een leuk uitje gevonden? Neem dan vooral contact met ons op en dan kijken we we samen naar de best mogelijke invulling.

over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.

Beleef een onvergetelijk uitje

De leukste uitjes voor groepen op jullie favoriete locatie boek je bij Liz Events!