the-elimination-game-van-liz-events

The elimination game

Het ultieme Eliminatie spel voor groepsuitjes

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

the-eliminiation-game-groepsspel-op-locatie

THE ELIMINATION GAME

Ontdek The Elimination Game, een spannend eliminatie avontuur speciaal ontworpen voor grote groepen! Stap in een meeslepend avontuur met een uniek verhaal en uitdagende raadsels, geïnspireerd op populaire series zoals The Hunger Games en Squid Game. Een zinderende eliminatieronde vol actie en samenwerking, waarin jullie groep in subteams onderling de strijd met elkaar aangaan! 


We kunnen op iedere gewenste locatie deze unieke belevenis realiseren, met onze mobiele set-up van The Elimination Game op locatie! Uitermate geschikt voor teambuilding events, bedrijfsfeesten, familiefeesten of groepsuitjes!

Gaan jullie deze uitdaging aan?

Hoe werkt het?
Sheila de Wit
We hebben het enorm leuk gehad. Bedankt Liz Events voor de goede zorgen, organisatie en flexibiliteit.

Sheila

the-elimination-game-het-spel

Hoe werkt
THE ELIMINATION GAME?

The Elimination Game is voor groepen van 20 – 72 personen. Een spannend spel waar alle deelnemers in kleinere groepen aan tafel allerlei uitdagende opdrachten voor hun kiezen krijgen. The Elimination Game bestaat uit 7 beproevingen, iedere uitdaging test een ander type kennis of vaardigheid!


Naarmate het spel vordert, begint het echte elimineren en zullen er steeds meer teams afvallen. De angstaanjagende MOMO verschijnt op verschillende momenten in the game en zet de Freeze fase in. Beweegt iemand toch? Dan heeft dat gevolgen voor je team! Blijf op je hoede want de 'geheime missie' kan het spel op elk moment op zijn kop zetten.

Zijn jullie in staat om als overwinnaars uit deze competitie te komen?

Een dynamisch uitje waar jullie worden aangemoedigd om samen te werken, effectief te communiceren en het beste in elkaar naar boven te halen. 

the-elimination-game-groepsspel

Het ultieme spel op locatie

The Elimination Game is een ultiem spel die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsfeest in jullie eigen pand, en teambuilding event op locatie of een familiefeest in jullie gekozen horecagelegenheid. 


 Liz Events komt naar jullie toe!
Wij helpen je graag met het vinden van dé perfecte locatie om er samen met jullie een  geweldig uitje van te maken!


Leuke steden om The Elimination Game te spelen

Schagen Escape the City

Schagen

Een gezellige stad met een knus centrum. Ideaal om een leuk uitje te plannen en heerlijk te dineren in één van de vele restaurants.
Alkmaar Escape the City

Alkmaar

Alkmaar is meer dan alleen de Kaasstad van Noord-Holland. Er zijn verschillende pleinen, leuke wateren en natuurlijk niet te vergeten veel gezellige horeca.
medemblik

MEDEMBLIK

Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en hier is veel historie bewaard gebleven. Tel daar heerlijke horeca bij op en je uitje is compleet.
hoorn

Hoorn

Een oud historisch centrum, een haven en veel cultuur. Dat is Hoorn en daarmee erg geschikt voor een fantastisch bedrijfsuitje of teambuilding event. 
enkhuizen

Enkhuizen

Als je spreekt over pittoreske stadjes in Noord-Holland dan komt ongetwijfeld Enkhuizen voorbij. Ontdek de leukste plekjes van deze stad met jouw uitje.

STAD NAAR KEUZE DOOR HEEL NEDERLAND!

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen, geen nood. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte locatie voor jullie volgende uitje!

MAAK JOUW UITJE COMPLEET MET EEN

HEERLIJKE LUNCH OF DINER

Het is natuurlijk heel fijn als jouw uitje helemaal compleet wordt met een heerlijke lunch of diner in een mooie horeca gelegenheid. In diverse steden hebben wij samenwerkingen met gezellige restaurants, waardoor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familiedag helemaal compleet kunnen maken!

over-liz

Waarom kies je voor Liz events?

  • Persoonlijke service: Liz Events is een klein kantoor die jou persoonlijk te woord staat. We hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar!

  • Dé uitjes specialist van de Noordkop! Regionaal gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendenuitjes en familiedagen.

  • Ruim aanbod met toffe & originele spellen: We bieden City Games, Indoor uitjes, Uitjes op locatie en Doe het zelf uitjes, zowel indoors als outdoors!

  • Voor ieder een leuk uitje passend bij jullie groep en budget! Liz Events denkt graag met je mee om er samen met jou een geslaagd uitje van te maken.
the-eliminiation-game-groepsspel-op-locatie
prijs op aanvraag

The Elimination Game

Ontdek The Elimination Game, een spannend eliminatie avontuur speciaal ontworpen voor grote groepen!

te spelen vanaf 14 jaar

Wij willen dit spel graag spelen!

logo-the-elimination-game