doe-het-zelf-uitjes-liz-events

Doe het zelf uitjes

Interactief uitje die je speelt op je eigen smartphone

15

Jaar ervaring

5.000+

Tevreden klanten

4,7

 UIT 5 STERREN

doe-het-zelf-uitjes-zonder-spelleider

DOE HET ZELF UITJES

Uitje organiseren, maar te maken met een beperkt budget? Dan bieden onze doe-het-zelf uitjes de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt op je eigen smartphone of tablet, zonder externe spelleider. Op deze manier kun je een fantastische activiteit organiseren, wat je tijd en geld bespaart. Onze Doe-het-zelf spellen zijn in iedere stad of dorp te spelen. Op deze manier organiseer je al een uitje voor slechts 15 euro per persoon.
wat-is-een-doe-het-zelf-uitje

WAT IS EEN DOE-HET-ZELF UITJE?

Een doe-het-zelf spel is een interactief uitje die je speelt op een eigen smartphone, zonder spelleider. Voor onze doe-het-zelf uitjes heeft ieder team één opgeladen smartphone of tablet nodig met 4/5G.


Wij regelen een uitgezet spelgebied, spelmaterialen, de app en de unieke spelcode. Jullie regelen de teamindeling, speluitleg en prijsuitreiking. . Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk  uitje beleven op de locatie van jullie keuze!

Nieuwsgierig? Bekijk dan het aanbod van spellen hieronder:

aanbod bekijken
marieke
We waren nog geen 10 minuten bezig en het bespioneren begon al;) Hilariteit alom natuurlijk. Wij als vriendengroep vonden het fantastisch, een echte aanrader.
Marieke

De leukste spellen tijdens een doe-het-zelf-uitje

escape-the-city

Escape The City 

Een gevaarlijke crimineel heeft meerdere mensen gegijzeld en opgesloten in afgesloten ruimtes. Aan jullie de taak om de gijzelaars zo snel mogelijk vrij te krijgen, voordat de klok op 0 staat!

Vanaf € 15,00 p.p.

hunted-citygame

The Hunt 

Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De bountyhunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen?

Vanaf € 15,00 p.p.

hangover_citygame-1

The Hangover Game

Na je vrijgezellenfeest word je wakker met knallende koppijn en een tattoo op je bil. En je bruiloft begint al over anderhalf uur! Hoe kom je op tijd en toonbaar op je eigen trouwfeest aan?

Vanaf € 15,00 p.p.

kolonisten-citygame-1-1

Kolonisten City Game

Het populaire bordspel kun je nu ook live spelen in de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, verover dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Ben jij een ware tacticus?

Vanaf € 15,00 p.p.
sherlock-holmes-citygame-1

Sherlock Holmes 

Het is menens: de stad wordt opgeschrikt door een gruwelijke moord en jullie moeten ’m oplossen. Speciaal voor doordenkers, speurneuzen en nieuwsgierige aagjes!

Vanaf € 15,00 p.p.

wedding-game-citygame-1

Wedding game

Oeps! Je bruiloft begint al over anderhalf uur, maar werkelijk NIETS is geregeld. Geen tijd om in tranen uit te barsten want je jurk hangt nog bij de stomerij en oh nee…. de ringen zijn kwijt.
Vanaf € 15,00 p.p.
hoe-werkt-een-doe-het-zelf-uitje

HOE WERKT EEN DOE-HET-ZELF UITJE?

datum-check-2

Je kiest en reserveert een citygame

Je kiest een citygame uit ons aanbod. Bij het reserveren geef je de verwachte speeldatum door, het aantal personen en de stad waarin je wilt spelen.
spelpakket

Wij sturen het spelpakket op

Als de reservering bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging met factuur. Wij zorgen dat het spel voor jullie wordt klaargemaakt. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen wij binnen een week het spelpakket per post toe.
voorbereiding

Voorbereiden uitje

Je bereidt het uitje voor met behulp van de duidelijke instructies in het spelpakket. Voor onze doe-het-zelf uitjes heeft ieder team één opgeladen smartphone of tablet nodig met 4/5G, want de Wifi moet tijdens het spelen uit. Heb je nog vragen? Dan staan wij telefonisch voor je klaar om alles uit te leggen.

onvergetelijk-uitje

Jullie beleven een onvergetelijk uitje

Op de dag van het uitje leg je het spel aan iedereen uit en deel je de teams in. Ieder team heeft 1 hoofdtelefoon waar het spel op gespeeld gaat worden. Vervolgens download ieder team hierop onze speciale app zodat de  citygame van jullie keuze gestart kan worden met de unieke spelcode die je van ons per mail ontvangt. Vervolgens gaan jullie in teams de stad in om het spel te spelen. En weet je wat het leuke is? Je doet zelf gewoon mee, want alles is zo gemaakt dat jij nog geen vraag of opdracht van tevoren gezien hebt. Het blijft dus ook voor jou een verrassing! Als de speeltijd om is, verzamelen jullie weer op jullie eigen afgesproken plek in de stad. 

fotoalbum

Nagenieten met de uitslag en de foto's

Na afloop van het spel krijg je direct de uitslagen en de gemaakte  foto’s die jullie hebben gemaakt tijdens het uitje toegestuurd via de mail. Onder het genot van een drankje kunnen jullie dan een prijsuitreiking doen en nog lekker napraten en proosten op een onvergetelijk uitje!
doe-het-zelf-uitje-citygame-liz-events

SLECHT WEER OP DE DAG VAN HET UITJE?

 GEEN NOOD

Is het slecht weer op de dag van jullie uitje? Geen man over boord. Een groot voordeel van een doe-het-zelf uitje is dat je deze op elk gewenst moment kunt starten. Je kunt dus eenvoudig het uitje een uur later of zelfs een week of maanden later spelen. De spelcode blijft geldig zolang deze nog niet door jullie wordt gebruikt.


WAT MOET IK ZELF REGELEN VOOR EEN DOE-HET-ZELF UITJE?

Wij regelen het hele spel voor jullie, maar een doe-zelf-uitje zou geen doe-zelf uitje zijn als je niet ook nog wat zelf moest doen. Het spelpakket krijg je gelijk na betaling opgestuurd, waardoor je voldoende tijd hebt om de informatie zelf door te lezen. Wij hebben het zo gemaakt dat jij als organisator de belangrijkste zaken rondom het speel weet, maar nog niet precies het verloop van het spel. Dat loopt dynamisch via de app. Het leuke hieraan is dat jij als organisator ook gewoon gezellig mee kunt doen.

  • Je zorgt ervoor dat er op de dag zelf voor elk team 1 smartphone of tablet beschikbaar is. 
  • Je deelt de teams in en geeft ieder team 1 spelpakket en introduceert het spel. 
  • Vervolgens gaan jullie in teams de stad in en barst de strijd los. 
  • Aan het einde van het spel ontvang je van ons per mail de einduitslagen per team. Je kunt zelf onder het genot van een hapje en drankje een prijsuitreiking organiseren en gezellig napraten over het geslaagde uitje.


Zijn er vragen dan bel je ons en leggen wij het telefonisch aan je uit!

WAT ANDEREN VINDEN VAN ONZE
doe-het-zelf uitjes:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
vrijgezellenfeest
We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk!! Iedereen was enthousiast!
Luuk van Rinsum, vrijgezellenfeest 

vriendenweekend

Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.
Hans, vriendenweekend
familieuitje
We hebben met de familie het moordspel Sherlock Holmes gespeeld in Delft. Het is ons erg goed bevallen en de familie vond het een heel leuk spel. Het spel liep als een trein
Tonnie Carton, familieuitje

WAT ANDEREN VINDEN VAN ONZE
DOE-HET-ZELF UITJES:

VRIJGEZELLENFEEST
We hebben afgelopen zaterdag het spel gespeeld. Het was erg leuk!! Iedereen was enthousiast!

Luuk van Rinsum

VRIENDENWEEKEND
Wat hebben we gelachen tijdens The Hunt in Dordrecht. Lisanne & team bedankt voor jullie enthousiasme en tips. We hebben een fantastisch vriendenweekend gehad.

Hans

FAMILIEUITJE
We hebben met de familie het moordspel Sherlock Holmes gespeeld in Delft. Het is ons erg goed bevallen en de familie vond het een heel leuk spel. Het spel liep als een trein.

Tonnie Carton

Kies voor een interactief
doe-het-zelf-uitje

De leukste uitjes boek je bij Liz Events. Spontane bui? 

Ook last-minute boekingen mogelijk met mooi weergarantie!